Receptek

Édességek

Burgonyafánk

Burgonyafánk

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 400 g héjában főtt  burgonya
  • 2 tojássárgája
  • 1 evőkanál liszt (10g)
  • kb. 2 dl olaj a sütéshez

Elkészítés:

Elkészítés:

  1. A főtt burgonya héját eltávolítjuk, burgonyanyomón átnyomjuk, megsózzuk és hagyjuk kihűlni.
  2. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a tojássárgájákat és a lisztet.
  3. Legalább egy órán át állni hagyjuk.
  4. Evőkanállal a felhevített olajba kis halmokat szaggatunk és szép világosra sütjük a burgonyafánkokat.

Húsételekhez köretként tálaljuk.

Ossza meg!

Vissza: Édességek
címkék:

Küldje el ismerősének!


Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni





FÓRUM

Legfrissebb hozzászólások:

Fórum a cukorbetegségről általában II.

Nekem se volt,azért is szoktam el! Tovább

Fórum a cukorbetegségről általában II.

Hurrá újra működik!!!nekem hosszú hónapokig hiányzott a küldés felirat. Remélem mindenki jól van és... Tovább

BLOG

Legfrissebb blog bejegyzések:

Hogyan keljek fel?

Nem visz rá a lélek (vagy csak nagyon nehezen), hogy éjfélnél tovább ne legyek fent, és ne keljek fel 10... Tovább

Ageloc R2

Sejtszintű méregtelenítés Tovább





Időjárás

Záporesõ Záporesõ
Budapest
04. 25. P

Záporesõ
Min-Max: 12 °C 21 °C


Heti időjárás előrejelzés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a ...

Eseménynaptár

2014 Április

H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
             

Szavazás

Hol sportolsz Ősszel?


Még több szavazás