Receptek

Édességek

Burgonyafánk

Burgonyafánk

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 400 g héjában főtt  burgonya
  • 2 tojássárgája
  • 1 evőkanál liszt (10g)
  • kb. 2 dl olaj a sütéshez

Elkészítés:

Elkészítés:

  1. A főtt burgonya héját eltávolítjuk, burgonyanyomón átnyomjuk, megsózzuk és hagyjuk kihűlni.
  2. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a tojássárgájákat és a lisztet.
  3. Legalább egy órán át állni hagyjuk.
  4. Evőkanállal a felhevített olajba kis halmokat szaggatunk és szép világosra sütjük a burgonyafánkokat.

Húsételekhez köretként tálaljuk.

Ossza meg!

Vissza: Édességek
címkék:

Küldje el ismerősének!


Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni





FÓRUM

Legfrissebb hozzászólások:

Receptek cukorbetegeknek

Sziasztok Szeretném  a figyelmetekbe ajánlani az otthon előállított kolosztrumos joghurtot. Igaz ,... Tovább

Leszokás a dohányzásról

Sziasztok!   Nem direkt küldtem ennyiszer el a levelet, csak az ok gombra nem reagált a böngésző.... Tovább

BLOG

Legfrissebb blog bejegyzések:

Az orvosi diploma megkérdőjelezése.

Tisztelt betegtársaim! Ez év elején beadtam a pécsi önkormányzathoz a rokkantkárta kérelmemet.Két hónap... Tovább

Siker élménye lehet?

Köszönöm szépen hogy itt lehetek!  17 éve cukor beteg vagyok, 2/ diabetes. 13 éve inzulin... Tovább





Időjárás

Gyengén felhõs Gyengén felhõs
Budapest
08. 02. Szo

Gyengén felhõs
Min-Max: 18 °C 32 °C


Heti időjárás előrejelzés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a ...

Eseménynaptár

2014 Augusztus

H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

Szavazás

Részt vesz valamilyen cukorbetegséghez kapcsolódó kezelésen?


Még több szavazás