Receptek

Édességek

Burgonyafánk

Burgonyafánk

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 400 g héjában főtt  burgonya
  • 2 tojássárgája
  • 1 evőkanál liszt (10g)
  • kb. 2 dl olaj a sütéshez

Elkészítés:

Elkészítés:

  1. A főtt burgonya héját eltávolítjuk, burgonyanyomón átnyomjuk, megsózzuk és hagyjuk kihűlni.
  2. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a tojássárgájákat és a lisztet.
  3. Legalább egy órán át állni hagyjuk.
  4. Evőkanállal a felhevített olajba kis halmokat szaggatunk és szép világosra sütjük a burgonyafánkokat.

Húsételekhez köretként tálaljuk.

Ossza meg!

Vissza: Édességek
címkék:

Küldje el ismerősének!


Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni





FÓRUM

Legfrissebb hozzászólások:

Leszokás a dohányzásról

Sziasztok! Már rég szerettem volna ide írni de csak most találtam olyan gépet ami enged is hozzászólást... Tovább

Főzőcske, vásárlás, vendéglátás, étel házhoz szállítás. Tapasztalatok, tanácsok, ötletek!

Üdvözlet!   Tudnátok tippet adni olyan ételkiszállító-céggel kapcsolatban, aki gyermekem 30... Tovább

BLOG

Legfrissebb blog bejegyzések:

Hogyan keljek fel?

Nem visz rá a lélek (vagy csak nagyon nehezen), hogy éjfélnél tovább ne legyek fent, és ne keljek fel 10... Tovább

Ageloc R2

Sejtszintű méregtelenítés Tovább





Időjárás

Borult Borult
Budapest
04. 17. Cs

Borult
Min-Max: 4 °C 15 °C


Heti időjárás előrejelzés

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a ...

Eseménynaptár

2014 Április

H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
             

Szavazás

Hol sportolsz Ősszel?


Még több szavazás