Felhasználási feltételek - Magyar Cukorbetegek Országos szövetsége

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 24. Péntek - Emma
Hirdetés
Hirdetés

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek és Adatvédelmi irányelvek


Életbe lép: 2014.12.01.

 

Macosz.hu internetes honlap (továbbiakban: Honlap) üzemeltetője a MACULATURA PROFESSZOROK Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely és központi ügyintézés helye: 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 13. 3. em. 41.: a továbbiakban: "Üzemeltető")


A Macosz.hu internetes honlap látogatásával és használatával Ön Felhasználónak minősül és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket.


I. Felhasználási Feltételek


A szolgáltatást az Üzemeltető nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat:

  • a Honlap látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá
  • a Honlap egyes lehetőségeinek használata regisztrációhoz kötött, melynek során Ön köteles megadni néhány személyes adatát (név, lakcím, születési hely és idő, e-mail cím, felhasználói név, jelszó); az adatok szolgáltatása önkéntes
  • az Üzemeltetőt haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról;
  • az ön szerződéskötési képessége nem korlátozott

 

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek. A Felhasználó a regisztrációval kötelezettséget vállal arra, hogy az általa szabadon szerkeszthető levéltartalom valamint a profiljában feltüntetésre kerülő vagy általa közzétett adatok, információk, fotók az Üzemeltető vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti. Amint az Üzemeltető tényleges tudomást szerez a vélelmezett félrevezető azonosító használatáról vagy egyéb visszaélésről, az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését az ellenőrzési folyamat lezárásáig korlátozni.


A Honlap egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfile-okat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie'). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfile-ok a Honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfile-ok az Üzemeltetőhöz kerülnek.


A Honlapra való bejelentkezés, illetve a cikkekhez való hozzászólás során számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket - kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.
Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást bármely felhasználó felé megtagadja.


II. Tartalom és szerzői jogok


A Macosz.hu honlapon közzétett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, az Üzemeltető szellemi alkotását képezi.

A Honlapon az Üzemeltető által közzétett tartalmakat felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad.

Amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni a Honlapról, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját (leadet) a képi elemek nélkül, változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi a Honlapról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) helyez el a címben vagy a lead alá.

Ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogot sért, és minden esetben jogi következményeket von maga után, továbbá minden egyéb a törvényi korlátozást átlépő felhasználás csak az Üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.


Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit a Honlapon elhelyez, ideértve elsődlegesen, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, listákat, osztályozásokat, személyes üzeneteket - és bármely tartalom következményeit is.


Az Üzemeltető a Honlapon közzétett információkat, adatokat, tartalmakat jogosult, de nem köteles ellenőrizni. Az Üzemeltető, mint közvetítő szolgáltató nem felelős a továbbított információért.


Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, amelyeket a kizárólagos döntési jogkörében jogellenesnek, más személyiségi jogába ütköző, tisztességtelennek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, obszcénnek vagy egyébként kifogásolhatónak talál. Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, melyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb tulajdonosi jogát vagy a jelen felhasználási feltételekben foglalt rendelkezéseket. Ezekben az esetekben az Üzemeltető minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót.


III. Szavatosság kizárása


Az Üzemeltető és annak társvállalatai, partnerei, beszállítói, tanácsadói és ügynökei kizárnak minden felelősséget az elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. Az Üzemeltető kizár bármely és minden felelősségét a Felhasználók által tanúsított magatartásért.


Ön beleegyezik abba, hogy a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy az Üzemeltető nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.


A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen az Üzemeltető által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének az érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.


IV. Kártalanítás, kártérítés


A Honlap letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.
A regisztráció során történő adatközlés hiányosságaiért, illetve a hibásan megadott adatokból adódó bármilyen következményért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.


A Honlapon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.


A Honlap hozzászólásaival kapcsolatban valamint a Honlapon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár. Ön beleegyezik abba, hogy az Üzemeltetőt kártalanítsa minden harmadik személy részéről felmerülő igénnyel szemben, amely az Ön Honlap-használatával függ össze vagy abból ered, ideértve bármely természetű vagy fajtájú követelést, költséget, ami bármely igényből, hiányból, kárból (tényleges és következményes), perből, ítéletből, peres eljárás költségéből és ügyvédi költségből ered. Ezekben az esetekben az Üzemeltető írásban értesíti önt az igényről, perről vagy eljárásról.


V. Adatvédelmi irányelvek


Tájékoztatjuk Önt, hogy a különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon, vagy regisztrációkon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben való megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek. Ön részvételi szándékával kifejezett hozzájárulását adja személyes adatainak az Üzemeltető általi nyilvántartásához és kezeléséhez.


Tájékoztatjuk, hogy az adatok megadása önkéntes, kérjük mielőtt adatait megadja mérlegelje az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


A részünkre megadott adatait az Üzemeltető érdekeltségi körébe tartozó társaságok tárolják és kezelik és az ön hozzájárulásával előfizetési akcióról, promóciókról tájékoztatót küldenek az ön részére. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995.évi CXIX. törvény alapján történik. Ön adatainak kezeléséről bármikor ingyenesen tájékoztatást kérhet, kérheti adatai helyesbítését vagy indoklás nélkül, azonnali törlését az adatkezelőnél.


Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen Felhasználási feltételeket és Adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa, amelyről az Ön részére értesítést küld.
 

 

A regisztrációval a fenti feltételeket elfogadottnak tekinti.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Mit együnk az alacsonyabb vércukorszintért?

Mit együnk az alacsonyabb vércukorszintért?

Emberek milliói élnek diabétesszel vagy az azt megelőző állapottal, a prediabétesszel. A jó hír az, hogy egészséges étkezéssel csökkenteni lehet a vércukorszintet és megelőzhetjük vagy késleltethetjük a diagnózist. Íme három ígéretes megközelítés, hogy minimalizáljuk a cukorbetegség kockázatát.

Mítosz, tévhit a cukorbetegséggel kapcsolatban

7 cukorbetegség mítosz, amiket nem szabadna elhinned

Naponta 5000 új cukorbeteget diagnosztizálnak szerte a világban, de hiába, hogy ilyen elterjedt betegség, még most is számos tévhit van a cukorbetegséggel kapcsolatban

Tetszik a megújult, mobilon is elérhető honlap design?

Salsa pulyka vagdalthús

Salsa pulyka vagdalthús

Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Egy 12x22 cm-es kenyérsütő-formát olajozzunk ki. Egy nagy tálban alaposan dolgozzuk össze a daráltpulykát, tojást, zsemlemorzsát, hagymát, fokhagymát és 1/2 csésze salsa-szószt. A kapott keveréket egyenletesen...

Avokádóolaj, avokádó olaj, kókuszolaj

9 ok, amiért jobb az avokádó olaj a kókuszolajnál

Aki kedveli a természetes alternatívákat, az biztos hallott már a kókuszolaj kitűnő hatásairól. Most viszont elárulok 9 okot, amiért az avokádó olaj jobb a kókuszolajnál!

Légszennyezettség és a cukorbetegség

A légszennyezettség és a 2-es típusú cukorbetegség kapcsolata

Az emberek lakhelyének környezete és a keresetük magyarázatot adhat a 2-es típusú cukorbetegség és a légszennyezettség közötti kapcsolatokra. Érdekes eredmények

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a ...

Cukorbetegség kutatás

Magyar kutatók nagy lépése

Csak Magyarországon több mint félmillió cukorbetegségben szenvedőn segíthet az a kísérleti fázisban lévő hatóanyag, amely az érrendszeri és veseszövődmények megelőzése és...

Avokádó fogyasztása - érvek

10 ínycsiklandó érv az avokádó mellett

Az avokádó számos okból az egyik legkiválóbb része a táplálkozásnak: nem csak a súlycsökkentést segíti elő, de az életveszélyes betegségek esélyét is képes csökkenteni!

Hirdetés
Egy 88 éves nő táncával megszégyeníti a fiatalokat!

Egy 88 éves nő táncával megszégyeníti a fiatalokat!

Jean Veloz már 88 éves elmúlt, de még mindig fiatalokat megszégyenítő módon táncol! Már az 1940-es években Hollywood-i fimekben táncolt, és a zene és tánc iránti szeretete ilyen hihetetlenül jó formában tartja őt! Jegyezzük meg jól ezt a videót, mert így, azaz boldogan és...

Hirdetés

Kedves Kérdező!   Az Ön által saját magáról megadott információk szegényessége okán kérdésére sajnos most nem tudok...

Fehér eperrel cukorbetegség és magas vérnyomás ellen

Fehér eper ami a magas vérnyomás és a cukorbetegség enyhítésére is használnak!

Sose gondoltad volna, pedig ez a hazánkban elterjedt növény nagyon hatékony a cukorbetegség és a magas vérnyomás ellen! Sőt daganatos megbetegedéseknél is alkalmazzák!

Hirdetés
Gluténmentes kenyér recept chia maggal

Gluténmentes kenyér chia maggal és mandulával recept

Ha gluténérzékeny vagy, akkor sem kell lemondanod a kenyérről! Ez a recept egy könnyen elkészíthető, gluténmentes kenyér chia maggal és mandulával. Isteni finom!

Sarokház Cukrászda

Sarokház Cukrászda

Cím: 3388 Poroszló, Fő út 20.
Telefon: +36-36-353-186, +36-30-490-8033
Email: info@sarokhaz.eu
Weblap: www.sarokhaz.eu

Okoskontaktlencsét fejleszt a Google

Okoskontaktlencsét fejleszt a Google

Okoskontaktlencsét fejleszt a Google. Ahogy az egy informatikai cégtől elvárható, nem látásjavító eszköznek szánják, hanem egy, a cukorbetegeknek szánt kiegészítőről, amivel mérhetik a vércukorszintjüket.

Reggeli tevékenységek az egészséghez

3 reggeli tevékenység

Annak érdekében, hogy egészségünket megőrizzük, ezt a három tevékenységet minden nap el kell végezni. Indíts minden reggelt ezzel és egészségesebb leszel, mint valaha!