Felhasználási feltételek - Magyar Cukorbetegek Országos szövetsége

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Február 25. - Géza
Hirdetés

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek és Adatvédelmi irányelvek


Életbe lép: 2014.12.01.

 

Macosz.hu internetes honlap (továbbiakban: Honlap) üzemeltetője a MACULATURA PROFESSZOROK Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely és központi ügyintézés helye: 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 13. 3. em. 41.: a továbbiakban: "Üzemeltető")


A Macosz.hu internetes honlap látogatásával és használatával Ön Felhasználónak minősül és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket.


I. Felhasználási Feltételek


A szolgáltatást az Üzemeltető nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat:

  • a Honlap látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá
  • a Honlap egyes lehetőségeinek használata regisztrációhoz kötött, melynek során Ön köteles megadni néhány személyes adatát (név, lakcím, születési hely és idő, e-mail cím, felhasználói név, jelszó); az adatok szolgáltatása önkéntes
  • az Üzemeltetőt haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról;
  • az ön szerződéskötési képessége nem korlátozott

 

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek. A Felhasználó a regisztrációval kötelezettséget vállal arra, hogy az általa szabadon szerkeszthető levéltartalom valamint a profiljában feltüntetésre kerülő vagy általa közzétett adatok, információk, fotók az Üzemeltető vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti. Amint az Üzemeltető tényleges tudomást szerez a vélelmezett félrevezető azonosító használatáról vagy egyéb visszaélésről, az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését az ellenőrzési folyamat lezárásáig korlátozni.


A Honlap egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfile-okat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie'). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfile-ok a Honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfile-ok az Üzemeltetőhöz kerülnek.


A Honlapra való bejelentkezés, illetve a cikkekhez való hozzászólás során számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket - kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.
Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást bármely felhasználó felé megtagadja.


II. Tartalom és szerzői jogok


A Macosz.hu honlapon közzétett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, az Üzemeltető szellemi alkotását képezi.

A Honlapon az Üzemeltető által közzétett tartalmakat felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad.

Amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni a Honlapról, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját (leadet) a képi elemek nélkül, változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi a Honlapról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) helyez el a címben vagy a lead alá.

Ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogot sért, és minden esetben jogi következményeket von maga után, továbbá minden egyéb a törvényi korlátozást átlépő felhasználás csak az Üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.


Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit a Honlapon elhelyez, ideértve elsődlegesen, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, listákat, osztályozásokat, személyes üzeneteket - és bármely tartalom következményeit is.


Az Üzemeltető a Honlapon közzétett információkat, adatokat, tartalmakat jogosult, de nem köteles ellenőrizni. Az Üzemeltető, mint közvetítő szolgáltató nem felelős a továbbított információért.


Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, amelyeket a kizárólagos döntési jogkörében jogellenesnek, más személyiségi jogába ütköző, tisztességtelennek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, obszcénnek vagy egyébként kifogásolhatónak talál. Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, melyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb tulajdonosi jogát vagy a jelen felhasználási feltételekben foglalt rendelkezéseket. Ezekben az esetekben az Üzemeltető minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót.


III. Szavatosság kizárása


Az Üzemeltető és annak társvállalatai, partnerei, beszállítói, tanácsadói és ügynökei kizárnak minden felelősséget az elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. Az Üzemeltető kizár bármely és minden felelősségét a Felhasználók által tanúsított magatartásért.


Ön beleegyezik abba, hogy a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy az Üzemeltető nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.


A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen az Üzemeltető által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének az érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.


IV. Kártalanítás, kártérítés


A Honlap letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.
A regisztráció során történő adatközlés hiányosságaiért, illetve a hibásan megadott adatokból adódó bármilyen következményért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.


A Honlapon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.


A Honlap hozzászólásaival kapcsolatban valamint a Honlapon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár. Ön beleegyezik abba, hogy az Üzemeltetőt kártalanítsa minden harmadik személy részéről felmerülő igénnyel szemben, amely az Ön Honlap-használatával függ össze vagy abból ered, ideértve bármely természetű vagy fajtájú követelést, költséget, ami bármely igényből, hiányból, kárból (tényleges és következményes), perből, ítéletből, peres eljárás költségéből és ügyvédi költségből ered. Ezekben az esetekben az Üzemeltető írásban értesíti önt az igényről, perről vagy eljárásról.


V. Adatvédelmi irányelvek


Tájékoztatjuk Önt, hogy a különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon, vagy regisztrációkon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben való megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek. Ön részvételi szándékával kifejezett hozzájárulását adja személyes adatainak az Üzemeltető általi nyilvántartásához és kezeléséhez.


Tájékoztatjuk, hogy az adatok megadása önkéntes, kérjük mielőtt adatait megadja mérlegelje az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


A részünkre megadott adatait az Üzemeltető érdekeltségi körébe tartozó társaságok tárolják és kezelik és az ön hozzájárulásával előfizetési akcióról, promóciókról tájékoztatót küldenek az ön részére. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995.évi CXIX. törvény alapján történik. Ön adatainak kezeléséről bármikor ingyenesen tájékoztatást kérhet, kérheti adatai helyesbítését vagy indoklás nélkül, azonnali törlését az adatkezelőnél.


Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen Felhasználási feltételeket és Adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa, amelyről az Ön részére értesítést küld.
 

 

A regisztrációval a fenti feltételeket elfogadottnak tekinti.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

A 2-es típusú cukorbetegeknél nagyobb valószínűséggel alakul ki szívbetegség

A 2-es típusú cukorbetegeknél nagyobb valószínűséggel alakul ki szívbetegség

A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy a cukorbetegeknél nagyobb valószínűséggel alakul ki szívbetegség. Cikkünkből kiderül, hogyan lehet tenni ez ellen! 

Vigyázat! 2-es típusú cukorbetegség

Vigyázat! 2-es típusú cukorbetegség

A cukorbetegségnek ez a gyakori formája akár szívinfarktust és agyi infarktust is okozhat. Szerencsére néhány hasznos tanács betartásával a kockázatok csökkenthetők, az életkilátások javíthatók!

Tetszik a megújult, mobilon is elérhető honlap design?

Karfiolsaláta

Karfiolsaláta

A kisebb rózsáira szedett karfiolt enyhén sós vízben majdnem puhára főzzük. Leszűrjük, és kihűtjük. A joghurtot csomómentesre keverjük a túróval, az olajjal, és ízesítjük sóval, petrezselyemzölddel, és a nagyon apróra vágott hagymával. A karfiolra öntjük és óvatosan...

Hatással van-e a cukorbetegség a szívre? Van-e kapcsolat a cukorbetegség és a szív-és érrendszeri megbetegedések között?

2-es típusú cukorbeteg? Figyel a vércukrára? Vigyázzon a szívére is! Csökkentse szív-érrendszeri kockázatát! Kérdezze meg orvosát a kezelési lehetőségekről!

2-es típusú cukorbeteg? Figyel a vércukrára? Vigyázzon a szívére is! Csökkentse szív-érrendszeri kockázatát! Kérdezze meg orvosát a kezelési lehetőségekről.

Túrós pogácsa receptje

Túrós pogácsa recept

Fél óra alatt készre süthető, isteni finom és még cukorbeteg emberek is fogyaszthatják ezt a túrós pogácsát! Egy gyors, egyszerű, ám annál ízletesebb recept!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a ...

Diabetikus bejgli recept karácsonyra

Diabetikus bejgli diós töltelékkel

Ezt a diabetikus diós bejglit még cukorbeteg emberek is fogyaszthatják, hiszen ha már egész évben vigyáztunk mit együnk, legalább karácsonykor ne kelljen nélkülözni :) 

Diabetikus mézeskalács receptje

Diabetikus mézeskalács

Ha szeretnéd cukor nélkül is élvezni a karácsonyt és nem szeretnél lemaradni a finomságokról, akkor készítsd el ezt a diabetikus mézeskalácsot! Isteni recept!

Hirdetés
Egy 88 éves nő táncával megszégyeníti a fiatalokat!

Egy 88 éves nő táncával megszégyeníti a fiatalokat!

Jean Veloz már 88 éves elmúlt, de még mindig fiatalokat megszégyenítő módon táncol! Már az 1940-es években Hollywood-i fimekben táncolt, és a zene és tánc iránti szeretete ilyen hihetetlenül jó formában tartja őt! Jegyezzük meg jól ezt a videót, mert így, azaz boldogan és...

Hirdetés
Almagombóc receptje cukorbetegeknek

Almagombóc recept

Almagombóc receptje cukorbeteg emberek részére is, ha különleges édességre vágysz büntetlenül! Ebből isteni finom karácsonyi desszert lesz, garantálom ;)

Hirdetés
Chai tea készítése házilag

Készíts otthon egy szuper gyulladáscsökkentő teát, a chai teát!

Hallottál már a chai teáról? Igazi varázsszernek tartják, mert olyan összetevőkből készül, ami remek gyulladáscsökkentő, vércukorszint szabályzó és javítja az emésztést is!

Faller Cukrászda

Faller Cukrászda

Cím: 1164 Budapest, Szabadföld út 51.
Telefon: +36-1-400-1359, +36-1-400-2693, +36-30-941-5757
Email: fallerp@freestart.hu
Weblap: www.fallercukraszda.hu/

Intő jelek, hogy sok cukrot vittél szervezetedbe

8 intő jel, hogy túl sok cukrot viszel szervezetedbe

Ha ezeket az intő jeleket észleled magadon, akkor már biztos lehetsz, hogy túl sok cukrot vittél szervezetedbe és vigyáznod kell, mert hamarosan gondod lesz belőle!

Cukorbetegség tünetei, amelyeket nehéz felismerni

5 tünete a cukorbetegségnek, amit nehéz felismerni

Sokan tisztában vagyunk a cukorbetegség gyakori tüneteivel, viszont van 5 olyan, amit nehéz felismerni, azonban megelőzhetnénk velük a betegség kialakulását!