Felhasználási feltételek - Magyar Cukorbetegek Országos szövetsége

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Július 22. Szombat - Magdolna
Hirdetés
Hirdetés

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek és Adatvédelmi irányelvek


Életbe lép: 2014.12.01.

 

Macosz.hu internetes honlap (továbbiakban: Honlap) üzemeltetője a MACULATURA PROFESSZOROK Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely és központi ügyintézés helye: 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 13. 3. em. 41.: a továbbiakban: "Üzemeltető")


A Macosz.hu internetes honlap látogatásával és használatával Ön Felhasználónak minősül és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket.


I. Felhasználási Feltételek


A szolgáltatást az Üzemeltető nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat:

  • a Honlap látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá
  • a Honlap egyes lehetőségeinek használata regisztrációhoz kötött, melynek során Ön köteles megadni néhány személyes adatát (név, lakcím, születési hely és idő, e-mail cím, felhasználói név, jelszó); az adatok szolgáltatása önkéntes
  • az Üzemeltetőt haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról;
  • az ön szerződéskötési képessége nem korlátozott

 

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek. A Felhasználó a regisztrációval kötelezettséget vállal arra, hogy az általa szabadon szerkeszthető levéltartalom valamint a profiljában feltüntetésre kerülő vagy általa közzétett adatok, információk, fotók az Üzemeltető vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti. Amint az Üzemeltető tényleges tudomást szerez a vélelmezett félrevezető azonosító használatáról vagy egyéb visszaélésről, az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését az ellenőrzési folyamat lezárásáig korlátozni.


A Honlap egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfile-okat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie'). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfile-ok a Honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfile-ok az Üzemeltetőhöz kerülnek.


A Honlapra való bejelentkezés, illetve a cikkekhez való hozzászólás során számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket - kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.
Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást bármely felhasználó felé megtagadja.


II. Tartalom és szerzői jogok


A Macosz.hu honlapon közzétett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, az Üzemeltető szellemi alkotását képezi.

A Honlapon az Üzemeltető által közzétett tartalmakat felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad.

Amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni a Honlapról, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját (leadet) a képi elemek nélkül, változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi a Honlapról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) helyez el a címben vagy a lead alá.

Ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogot sért, és minden esetben jogi következményeket von maga után, továbbá minden egyéb a törvényi korlátozást átlépő felhasználás csak az Üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.


Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit a Honlapon elhelyez, ideértve elsődlegesen, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, listákat, osztályozásokat, személyes üzeneteket - és bármely tartalom következményeit is.


Az Üzemeltető a Honlapon közzétett információkat, adatokat, tartalmakat jogosult, de nem köteles ellenőrizni. Az Üzemeltető, mint közvetítő szolgáltató nem felelős a továbbított információért.


Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, amelyeket a kizárólagos döntési jogkörében jogellenesnek, más személyiségi jogába ütköző, tisztességtelennek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, obszcénnek vagy egyébként kifogásolhatónak talál. Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, melyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb tulajdonosi jogát vagy a jelen felhasználási feltételekben foglalt rendelkezéseket. Ezekben az esetekben az Üzemeltető minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót.


III. Szavatosság kizárása


Az Üzemeltető és annak társvállalatai, partnerei, beszállítói, tanácsadói és ügynökei kizárnak minden felelősséget az elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. Az Üzemeltető kizár bármely és minden felelősségét a Felhasználók által tanúsított magatartásért.


Ön beleegyezik abba, hogy a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy az Üzemeltető nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.


A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen az Üzemeltető által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének az érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.


IV. Kártalanítás, kártérítés


A Honlap letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.
A regisztráció során történő adatközlés hiányosságaiért, illetve a hibásan megadott adatokból adódó bármilyen következményért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.


A Honlapon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.


A Honlap hozzászólásaival kapcsolatban valamint a Honlapon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár. Ön beleegyezik abba, hogy az Üzemeltetőt kártalanítsa minden harmadik személy részéről felmerülő igénnyel szemben, amely az Ön Honlap-használatával függ össze vagy abból ered, ideértve bármely természetű vagy fajtájú követelést, költséget, ami bármely igényből, hiányból, kárból (tényleges és következményes), perből, ítéletből, peres eljárás költségéből és ügyvédi költségből ered. Ezekben az esetekben az Üzemeltető írásban értesíti önt az igényről, perről vagy eljárásról.


V. Adatvédelmi irányelvek


Tájékoztatjuk Önt, hogy a különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon, vagy regisztrációkon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben való megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek. Ön részvételi szándékával kifejezett hozzájárulását adja személyes adatainak az Üzemeltető általi nyilvántartásához és kezeléséhez.


Tájékoztatjuk, hogy az adatok megadása önkéntes, kérjük mielőtt adatait megadja mérlegelje az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


A részünkre megadott adatait az Üzemeltető érdekeltségi körébe tartozó társaságok tárolják és kezelik és az ön hozzájárulásával előfizetési akcióról, promóciókról tájékoztatót küldenek az ön részére. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995.évi CXIX. törvény alapján történik. Ön adatainak kezeléséről bármikor ingyenesen tájékoztatást kérhet, kérheti adatai helyesbítését vagy indoklás nélkül, azonnali törlését az adatkezelőnél.


Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen Felhasználási feltételeket és Adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa, amelyről az Ön részére értesítést küld.
 

 

A regisztrációval a fenti feltételeket elfogadottnak tekinti.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Reggeli tevékenységek az egészséghez

3 reggeli tevékenység

Annak érdekében, hogy egészségünket megőrizzük, ezt a három tevékenységet minden nap el kell végezni. Indíts minden reggelt ezzel és egészségesebb leszel, mint valaha!

Egy finom sült zeller cukorbetegeknek

Cukorbetegség esetén sem kell lemondanod a fenséges ételekről

A cukorbetegség egy anyagcsere rendellenesség, mely esetén a gyomor mögött található hasnyálmirigy által termelt inzulin csekélyebb mennyiségben, vagy egyáltalán nem termelődik. Az inzulin pedig a vérben felgyülemlő glükóz véráramba jutását segíti elő.

Tetszik a megújult, mobilon is elérhető honlap design?

Lazac recept, a világon a legfinomabb, mert a lazac különösen jót tesz az egészségednek.

A lazac különösen jó az egészségnek, lazac recept

A lazac jó az egészségnek, a lazac szívvédő hatással rendelkezik, de ezen kívül még számos más előnye is van. Tippek a lazac elkészítéséshez és megmutatjuk neked a legfinomabb lazacos receptet.

10 szuperélelmiszer cukorbetegeknek és diétázóknak

10 szuperélelmiszer cukorbetegeknek és diétázóknak

  A helyes étkezés az alapja a diabétesz kezelésének és a diétáknak. Mutatunk Nektek 10 szuperélelmiszert, amik segítenek alacsonyan tartani a vércukorszintet és akár vissza is fordíthatják ezt a betegséget.  

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a ...

Cukorbetegség ellen fagyasztott citrommal - elhízás és magas vérnyomás ellen is jó!

Fagyasztott citrommal a cukorbetegség, a magas vérnyomás és az elhízás ellen!

Ez a cikk után tuti, hogy te is kíváncsi leszel a fagyasztott citrom hatására és mielőbb ki akarod majd próbálni. Számos betegség ellen jó!

Genetikailag manipulált zsírsejtek

Ez lenne a jövő: genetikailag manipulált zsírsejtek az elhízás ellen

Az elhízás problémája ma már világméretű és a jövőben csak növekedni fog. Az eddigi tapasztalatok szerint mind a sokszor az életminőséget erősen rontó diétás próbálkozásokkal, mind pedig az erőltetett fokozott fizikai aktivitással nem jutunk érdemileg előbbre, a...

Hirdetés
A világ ma válságban van... A cukorbetegség gyógyítása VIDEÓ

A világ ma válságban van... A cukorbetegség gyógyítása VIDEÓ

Cukorbetegség Gyógyítása from vzoli73 on Vimeo.   A világ ma válságban van, elképesztő a világ krónikius betegségeinek száma és az egyik legerősebb legelterjettebb járvány amivel szembekell néznünk az a cukorbetegség.    Cukorbetegség Gyógyítása

Hirdetés

Kedves Gábor! Átlagos esetben, ha nem tud közelebbit kideríteni a kenyérről úgy kell számolni, hogy a tömegének a fele a...

Cukormentes gluténmentes barackos-diós piskóta

Barackos-diós piskóta - liszt-, cukor-, gluténmentes, tejtermék nélkül

Rendkívül finom ez a cukor-, tej- és gluténmentes sütemény, melynek tésztája jóval puhább, mint az eredetié. Kóstold meg te is a barackos-diós piskótát!

Hirdetés
Inzulinrezisztencia,gyógyszer

Inzulinrezisztencia - sikeres gyógyszerfejlesztés Debrecenben

A cukorbetegségben szenvedők kezelésében hozhat áttörést a CERA-MED Egészségügyi és Oktatói Kft. most zárult kutatása: az Új Széchenyi Terv keretében másfél év alatt készült el a szájon át szedhető prototípus kapszula. 

Dr. Marton Anna

Dr. Marton Anna

Cím: 1128 Budapest, XII.ker. Nagy Jenő u.8.
Telefon: 06-1-88-77-900
Email: martin.anna@freemail.hu
Weblap: www.bhc.hu

Cukorbeteg étrend.

Új trend kezdődhet a cukorbetegek diétájában!

Az új javaslatok kiindulópontját az a tény képezte, hogy több tucatnyi – többségében nem cukorbetegen végzett – klinikai vizsgálat során a testsúlycsökkentés szempontjából legelőnyösebbnek a nagyon alacsony szénhidrát-tartalmú diéta bizonyult, melyet hazánkban...

Magyarországon egymillió cukorbeteg él és ugyanennyien vannak a betegséget megelőző állapotban. Utóbbiak közül sokan nem vizsgáltatják ki magukat. A pécsi kutatók felfedezése nemcsak a cukorbetegség, hanem anyagcsere-problémák, a magas vérnyomás, a szív-

Fantasztikus hír a cukorbetegek számára

Milliókon segíthet egy pécsi professzor felfedezése, aki megfejtette a 2-es típusú cukorbetegség egyik kiváltó okát. Titokban és szinte csak saját pénzből végezte a kutatásokat. Kollégái évekig nem akartak hinni a professzornak, aki a hétvégéit is a klinikán töltötte....