Felhasználási feltételek - Magyar Cukorbetegek Országos szövetsége

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Szeptember 23. Szombat - Tekla
Hirdetés
Hirdetés

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek és Adatvédelmi irányelvek


Életbe lép: 2014.12.01.

 

Macosz.hu internetes honlap (továbbiakban: Honlap) üzemeltetője a MACULATURA PROFESSZOROK Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely és központi ügyintézés helye: 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos utca 13. 3. em. 41.: a továbbiakban: "Üzemeltető")


A Macosz.hu internetes honlap látogatásával és használatával Ön Felhasználónak minősül és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket.


I. Felhasználási Feltételek


A szolgáltatást az Üzemeltető nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat:

  • a Honlap látogatása ingyenes és személyes adatok megadása nem szükséges hozzá
  • a Honlap egyes lehetőségeinek használata regisztrációhoz kötött, melynek során Ön köteles megadni néhány személyes adatát (név, lakcím, születési hely és idő, e-mail cím, felhasználói név, jelszó); az adatok szolgáltatása önkéntes
  • az Üzemeltetőt haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról;
  • az ön szerződéskötési képessége nem korlátozott

 

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek. A Felhasználó a regisztrációval kötelezettséget vállal arra, hogy az általa szabadon szerkeszthető levéltartalom valamint a profiljában feltüntetésre kerülő vagy általa közzétett adatok, információk, fotók az Üzemeltető vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sérti. Amint az Üzemeltető tényleges tudomást szerez a vélelmezett félrevezető azonosító használatáról vagy egyéb visszaélésről, az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését az ellenőrzési folyamat lezárásáig korlátozni.


A Honlap egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfile-okat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie'). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfile-ok a Honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfile-ok az Üzemeltetőhöz kerülnek.


A Honlapra való bejelentkezés, illetve a cikkekhez való hozzászólás során számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket - kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.
Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást bármely felhasználó felé megtagadja.


II. Tartalom és szerzői jogok


A Macosz.hu honlapon közzétett minden tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, az Üzemeltető szellemi alkotását képezi.

A Honlapon az Üzemeltető által közzétett tartalmakat felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad.

Amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni a Honlapról, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját (leadet) a képi elemek nélkül, változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi a Honlapról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) helyez el a címben vagy a lead alá.

Ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogot sért, és minden esetben jogi következményeket von maga után, továbbá minden egyéb a törvényi korlátozást átlépő felhasználás csak az Üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.


Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit a Honlapon elhelyez, ideértve elsődlegesen, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, listákat, osztályozásokat, személyes üzeneteket - és bármely tartalom következményeit is.


Az Üzemeltető a Honlapon közzétett információkat, adatokat, tartalmakat jogosult, de nem köteles ellenőrizni. Az Üzemeltető, mint közvetítő szolgáltató nem felelős a továbbított információért.


Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, amelyeket a kizárólagos döntési jogkörében jogellenesnek, más személyiségi jogába ütköző, tisztességtelennek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, obszcénnek vagy egyébként kifogásolhatónak talál. Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, melyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb tulajdonosi jogát vagy a jelen felhasználási feltételekben foglalt rendelkezéseket. Ezekben az esetekben az Üzemeltető minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót.


III. Szavatosság kizárása


Az Üzemeltető és annak társvállalatai, partnerei, beszállítói, tanácsadói és ügynökei kizárnak minden felelősséget az elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. Az Üzemeltető kizár bármely és minden felelősségét a Felhasználók által tanúsított magatartásért.


Ön beleegyezik abba, hogy a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy az Üzemeltető nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.


A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen az Üzemeltető által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének az érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.


IV. Kártalanítás, kártérítés


A Honlap letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.
A regisztráció során történő adatközlés hiányosságaiért, illetve a hibásan megadott adatokból adódó bármilyen következményért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.


A Honlapon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.


A Honlap hozzászólásaival kapcsolatban valamint a Honlapon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár. Ön beleegyezik abba, hogy az Üzemeltetőt kártalanítsa minden harmadik személy részéről felmerülő igénnyel szemben, amely az Ön Honlap-használatával függ össze vagy abból ered, ideértve bármely természetű vagy fajtájú követelést, költséget, ami bármely igényből, hiányból, kárból (tényleges és következményes), perből, ítéletből, peres eljárás költségéből és ügyvédi költségből ered. Ezekben az esetekben az Üzemeltető írásban értesíti önt az igényről, perről vagy eljárásról.


V. Adatvédelmi irányelvek


Tájékoztatjuk Önt, hogy a különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon, vagy regisztrációkon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben való megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek. Ön részvételi szándékával kifejezett hozzájárulását adja személyes adatainak az Üzemeltető általi nyilvántartásához és kezeléséhez.


Tájékoztatjuk, hogy az adatok megadása önkéntes, kérjük mielőtt adatait megadja mérlegelje az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


A részünkre megadott adatait az Üzemeltető érdekeltségi körébe tartozó társaságok tárolják és kezelik és az ön hozzájárulásával előfizetési akcióról, promóciókról tájékoztatót küldenek az ön részére. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995.évi CXIX. törvény alapján történik. Ön adatainak kezeléséről bármikor ingyenesen tájékoztatást kérhet, kérheti adatai helyesbítését vagy indoklás nélkül, azonnali törlését az adatkezelőnél.


Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen Felhasználási feltételeket és Adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa, amelyről az Ön részére értesítést küld.
 

 

A regisztrációval a fenti feltételeket elfogadottnak tekinti.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Légszennyezettség és a cukorbetegség

A légszennyezettség és a 2-es típusú cukorbetegség kapcsolata

Az emberek lakhelyének környezete és a keresetük magyarázatot adhat a 2-es típusú cukorbetegség és a légszennyezettség közötti kapcsolatokra. Érdekes eredmények

Cukorbetegség kutatás

Magyar kutatók nagy lépése

Csak Magyarországon több mint félmillió cukorbetegségben szenvedőn segíthet az a kísérleti fázisban lévő hatóanyag, amely az érrendszeri és veseszövődmények megelőzése és...

Tetszik a megújult, mobilon is elérhető honlap design?

Rakott alma

Rakott alma

Elkészítés: Egy tűzálló tálat margarinnal vékonyan kikenünk. Az almát meghámozzuk, karikákra vágjuk. A tehéntúrót a tojással, margarinnal, reszelt citromhéjjal, édesítőszerrel habosra keverjük. A tál aljába rakjuk az almakarikák felét és kevés fahéjjal meghintjük....

Avokádó fogyasztása - érvek

10 ínycsiklandó érv az avokádó mellett

Az avokádó számos okból az egyik legkiválóbb része a táplálkozásnak: nem csak a súlycsökkentést segíti elő, de az életveszélyes betegségek esélyét is képes csökkenteni!

Fehér eperrel cukorbetegség és magas vérnyomás ellen

Fehér eper ami a magas vérnyomás és a cukorbetegség enyhítésére is használnak!

Sose gondoltad volna, pedig ez a hazánkban elterjedt növény nagyon hatékony a cukorbetegség és a magas vérnyomás ellen! Sőt daganatos megbetegedéseknél is alkalmazzák!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a ...

Gluténmentes kenyér recept chia maggal

Gluténmentes kenyér chia maggal és mandulával recept

Ha gluténérzékeny vagy, akkor sem kell lemondanod a kenyérről! Ez a recept egy könnyen elkészíthető, gluténmentes kenyér chia maggal és mandulával. Isteni finom!

Okoskontaktlencsét fejleszt a Google

Okoskontaktlencsét fejleszt a Google

Okoskontaktlencsét fejleszt a Google. Ahogy az egy informatikai cégtől elvárható, nem látásjavító eszköznek szánják, hanem egy, a cukorbetegeknek szánt kiegészítőről, amivel mérhetik a vércukorszintjüket.

Hirdetés
A világ ma válságban van... A cukorbetegség gyógyítása VIDEÓ

A világ ma válságban van... A cukorbetegség gyógyítása VIDEÓ

Cukorbetegség Gyógyítása from vzoli73 on Vimeo.   A világ ma válságban van, elképesztő a világ krónikius betegségeinek száma és az egyik legerősebb legelterjettebb járvány amivel szembekell néznünk az a cukorbetegség.    Cukorbetegség Gyógyítása

Hirdetés
Reggeli tevékenységek az egészséghez

3 reggeli tevékenység

Annak érdekében, hogy egészségünket megőrizzük, ezt a három tevékenységet minden nap el kell végezni. Indíts minden reggelt ezzel és egészségesebb leszel, mint valaha!

Hirdetés
új irányelv a cukorfogyasztásról

WHO - új irányelv a cukorfogyasztásról

Új irányelvet adott ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a cukorfogyasztásáról, a nemzetközi szervezet azt javasolja, hogy a felnőttek és gyermekek csökkentsék napi hozzáadott cukorfogyasztásukat teljes kalóriabevitelük kevesebb mint 10 százalékára.

Dunakanyar Orvosi Centrum

Dunakanyar Orvosi Centrum

Cím: 2000 Szentendre, Dunakanyar krt. 30/A
Telefon: 06-26-302-946
Email: info@docszentendre.hu
Weblap: www.docszentendre.hu/

Egy finom sült zeller cukorbetegeknek

Cukorbetegség esetén sem kell lemondanod a fenséges ételekről

A cukorbetegség egy anyagcsere rendellenesség, mely esetén a gyomor mögött található hasnyálmirigy által termelt inzulin csekélyebb mennyiségben, vagy egyáltalán nem termelődik. Az inzulin pedig a vérben felgyülemlő glükóz véráramba jutását segíti elő.

Lazac recept, a világon a legfinomabb, mert a lazac különösen jót tesz az egészségednek.

A lazac különösen jó az egészségnek, lazac recept

A lazac jó az egészségnek, a lazac szívvédő hatással rendelkezik, de ezen kívül még számos más előnye is van. Tippek a lazac elkészítéséshez és megmutatjuk neked a legfinomabb lazacos receptet.